Kenneth Slåtsveen Bøhren, Aksel André Pettersen og Anders Møller gleder seg over at Steplock nå er klare med sin nye motorlåsserie.

– Skal revolusjonere motorlås-markedet

Steplock hviler ikke på laurbærene med sin suksess innen el-sluttstykker. I dag lanseres deres nye motorlås som det er store forventninger til.

Publisert

– Vi satser på å revolusjonere markedet for motorlåser slik vi tidligere har revolusjonert markedet for el-sluttstykker.

Det sier daglig leder Anders Møller i Steplock Norway AS. Han er stolt over at de i dag, sammen med sine svenske eiere, kan presentere Step 550.

I papirutgaven av Aktuell Sikkerhet, som kommer om få dager, kan du lese mer om motorlåsen. Der forteller vi også om den fantastiske utviklingen Steplock Norway har hatt siden starten for tre år siden.

– Step 550 er en kraftfull og rask motorlås for dørmiljøer med høye krav til sikkerhet. Den teknisk designede hakereilen er ekstremt sterk, rask og tåler store påkjenninger. Låsen kan benyttes i dørmiljøer med de absolutt tøffeste krav til innbruddsikring. Låskassen er laget i rustfritt stål, sier Møller.

Steplocks Freedrive-teknikk frikobler motoren i både låst og ulåst stilling, noe som betyr at låsen kan benyttes elektrisk og mekanisk uavhengig av hverandre. Den kan derfor også brukes sammen med nødutgangsbeslag.

– Step 550 i kombinasjon med et komplett utvalg av Step exit nødutgangsbeslag gir deg mulighet til å skape en tryggere rømningsvei, sier Anders Møller.

Motorlåsen oppfyller kravene for bruk i branndører.

Powered by Labrador CMS