Sikkerhetssjef Berit Mauseth Michelet på Stortinget er ansatt i Coca-Cola European Pertners i Norge, Sverige og Island (arkivfoto: Even Rise).
Sikkerhetssjef Berit Mauseth Michelet på Stortinget er ansatt i Coca-Cola European Pertners i Norge, Sverige og Island (arkivfoto: Even Rise).

Fra Løvebakken til Coca-Cola

Sikkerhetssjef Berit Mauseth Michelet forlater Stortinget til fordel for ny jobb i Coca-Cola European Partners. Der er hun ansatt som senior security manager for Norge, Sverige og Island.

Publisert

Berit Mauseth Michelet får ansvaret for sikkerhet i nevnte nordiske markeder og inngår i et europeisk sikkerhetsteam.

– Årene i Stortinget har vært både innholdsrike og lærerike. Jeg har trivdes godt med spennende utfordringer hos en av våre viktigste offentlige institusjoner. Nå føles det riktig å gå videre, og jeg gleder meg til nye utfordringer i en helt annen type virksomhet. Jeg ser frem til å lære mye nytt i et internasjonalt miljø, og forhåpentligvis kan jeg tilføre noe basert på egne erfaringer, sier Berit Mauseth Michelet.

Administrerende direktør Stein Rømmerud i Coca-Cola European Partners Norge, sier han er glad for å ha fått en så erfaren person som Michelet på laget.

– Sikkerheten for våre medarbeidere, våre produkter, vår informasjon, vårt utstyr og våre bygninger har høyeste prioritet, sier Rømmerud.

Da Berit Mauseth Michelet kom til Stortinget som 45-åring for snart sju år siden, la hun 22 år i politiet bak seg. Den attraktive sikkerhetssjef-jobben vant hun da i konkurranse med 29 andre søkere.

Powered by Labrador CMS