Garda Sikring-sjefen Jon Ola Stokke er stolt over at Statnett har fornyet tilliten og gitt dem en betydelig rammeavtale for de kommende år.

Statnett fornyer med Garda

Rammeavtalen som Statnett nå inngår med Garda Sikring varer i inntil seks år og kan gi en omsetning på nærmere 100 millioner kroner.

Publisert

Statnett fornyer dermed tilliten til Garda Sikring som de allerede har samarbeidet med i flere år.

Garda Sikring opplyser at dette er den største enkeltstående avtalen i Norgen innenfor dette området.

– Det er en viktig avtale for oss, og bekrefter vår posisjon som ledende aktør innen perimetersikring. Vi er stolte av å få fornyet tillit. Dette anerkjenner vårt arbeid innen sikring av kritiske samfunnsfunksjoner, sier admininstrerende direktør Jon Ola Stokke i Garda Sikring.

Rammeavtalen har en varighet på inntil seks år med en verdiramme oppad til 90 millioner.

Statnetts anlegg defineres som kritisk infrastruktur og ivaretar noen av samfunnets viktigste funksjoner.

– Vi ser frem til å jobbe med Garda Sikring. De har vist seg å være en kompetent bedrift innenfor sikkerhetsmarkedet. Vi har gode erfaringer med dem som leverandør og kjenner dem fra tidligere samarbeid. Deres landsdekkende tilstedeværelse er selvsagt av stor betydning da våre anlegg er lokalisert landet rundt. Vi gleder oss til å komme i gang med prosjekter og har store forventninger til samarbeidet, sier Otto Berg, kategorileder Bygg og Anlegg hos Statnett.

– De har store forventninger til oss, og vi har selv svært høye ambisjoner for våre løpende leveranser. Krav til kvalitet og HMS i leveransen er sentralt, og vi er godt rigget til å levere på Statnetts forventinger, ikke minst gjennom den grunnmuren vi har bygd de siste årene – med felles kvalitetssystem i konsernet, understøttet av gode systemer som digitaliserer måten vi jobber på fra planlegging til gjennomføring, samt vår kvalitetskontroll. Vi gleder oss til å komme i gang, sier Jon Ola Stokke.

Powered by Labrador CMS