– Man slipper den tradisjonelle montasjen med skruer, overlappende innbrudds-plater og gips, hevder Norgips om nye Nail it safety.

Nye sikkerhetskvalifiserte vegger:
Økt trygghet – enklere jobb

Økt etterspørsel etter sikkerhetsvegger satte fart i utviklingsarbeidet hos Norgips. Nå er resultatet lansert, og forventningene til Nail it safety er stort.

Publisert

Nail it safety er et nytt system for sikring av innervegger. Det er testet og godkjent av Rise i Borås i Sverige. Formålet med de sikkerhetsklassifiserte veggene er først og fremst å gi trygghet til sluttbrukerne, men Norgips lover også at montørene skal bli spare tid og bli fornøyde.

– Monteringen er effektiv og ergonomisk med spiker og sikkerhetsnett, og systemet gjør derfor at monteringsarbeidet blir enkelt. Man slipper den tradisjonelle montasjen med skruer, overlappende innbrudds-plater og gips.

Slik er Norgips sin enkle forklaring på hvordan monteringen foregår:

– Gjennom utstansede hull i ryggen av stålprofiler monteres et sikkerhetsnett i veggen. Vår sterkeste gipsplate «Ultraboard» skjøtes uavhengig av stendernes plassering ved hjelp av «Bondfiller» og spikres effektivt med en gassdrevet dykkertpistol.

– Resultatet blir en vegg som både er sikker, robust og skruefast, lover Norgips, som også ser fordeler med at Nail it safety reduserer materialforbruket.

– Nail it safety erstatter doble konstruksjoner og gir derfor tynnere vegger, legger de til.

Gjennom systematisk forskning og utvikling hevder Norgips at de bidrar til forbedrede arbeidsmiljøer, redusert miljøpåvirkning og effektivisert montasje.

– Det er med stolthet at vi presenterer systemer som oppfyller både ønsker og krav for fremtiden. En milepel i vår bransje, sier produktsjef for stål, Kjersti Støa i Norgips.

Powered by Labrador CMS