Tormod Stien
Securitas Technology-sjef Tormod Stien inviterer til fag-webinar for å øke deltakernes evne til å takle uforutsigbarhet.

Webinar-tema:

– Europa har aldri stått overfor mer uforut­sigbarhet

Securitas Technology vil forberede produsenter og distributører av olje, gass og annen kritisk kraftproduksjon slik at disse blir best mulig til å takle uforutsigbarhet. Fire foredragsholdere kommer med gode råd på neste webinar.

Publisert

– Europa har aldri stått overfor mer uforutsigbarhet i moderne tid. Det handler om å være forberedt på det meste for å sikre daglig drift og produksjon i alle ledd. Bransjen har god beredskap mot utilsiktede hendelser som ekstremvær, men hva med tilsiktede hendelser?

Det spørsmålet stiller Securitas Technology i invitasjonen til sitt neste fag-webinar.

Kraftproduksjon

Målgruppen er de som produserer og distribuerer olje, gass og annen kraftproduksjon, samt deres underleverandører. Webinaret arrangeres 14. juni.

Den to timer lange seansen åpnes av landssjef Tormod Stien. Videre er det Roar Thon som dukker opp på webinar-deltakernes skjerm. Han er fagdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

Ukraina-krigen

Deretter vil tidligere forsvarssjef Sverre Diesen snakke om Russlands motiver, tanker og mål knyttet til krigen i Ukraina. Han er i dag sjefsforsker ved Forsvarets forskningsinstitutt.

De to som avslutter webinaret, som ledes av markeds- og kommunikasjonssjef Øyvind Halnes, er Lars Morten Olsen og Christoffer Alviniussen.

Ondsinnet dronebruk

Olsen, new solution manager i Securitas Technology, har dronedeteksjon som et av sine fagfelt. Han vil spesielt snakke om drone-bruk til ondsinnede formål, samt fortelle om erfaringene fra en pilotinstallasjon på Kjeller.

Christoffer Alviniussen har lang erfaring fra Forsvaret og Forsvarsbygg, og er i dag head of solution & consulting i Securitas. Han vil blant annet ta for seg næringslivets utfordringer med miljøaktivisme, sabotasje, spionasje, cyberangrep og falske nyheter.

Powered by Labrador CMS