Nokas-ledelsen oppsøker vektere på jobb:

Country manager Kjell Frode Vik (f.v.), regionsleder Gunstein Strandberg, vekterne Milenko Calasan og Mathias Garborg, operasjonssjef Leif Nilsen og vekter Robbin Isaksen møttes på Oslo S torsdag. Ledelsen i Nokas ønsker å forsikre seg om at vekterne har det bra i disse korona-tider.

– Forsikrer oss om at alle har det bra

Ledelsen i Nokas besøker i disse dager flere av selskapets vektere ute i tjeneste. – Vi vil vise at vi bryr oss – og på den måten forsikre oss om at medarbeiderne har det bra på jobb i disse korona-tider.

Publisert

Det sier country manager Kjell Frode Vik i Nokas. Han har stor respekt for vekterne som jobber i utsatte posisjoner både i det offentlige rom og hos kunder for øvrig nå om dagen.

Norske vakt- og ordensvaktselskaper har de siste ukene sendt et betydelig antall ansatte ut i permittering etter hvert som oppdragene forsvant som følge av korona-utbruddet som rammer en hel verden.

Vekterne som fortsatt er i tjeneste, har utfordrende dager der smittevern ivaretas med stor aktsomhet samtidig som de normale arbeidsoppgavene går sin gang.

– Selv om vi har permittert nærmere 900 ansatte som følge av korona-situasjonen, har vi mange vektere som hver dag går på jobb og som blir eksponert for større utfordringer enn vanlig. Det er viktig for oss som leder Nokas å forsikre oss om at alle disse har det bra, og at nødvendig utstyr – som for eksempel noe så enkelt som håndsprit – er tilgjengelig.

Aktuell Sikkerhet møtte torsdag Kjell Frode Vik, regionsleder Gunstein Strandberg, operasjonssjef Leif Nilsen og kommunikasjonssjef Ådne Mauritzen på Oslo sentralstasjon. Der besøkte de vekterne Milenko Calasan, Mathias Garborg og Robbin Isaksen som uttrykte stor tilfredshet over sjefenes omsorg.

– Nokas er opptatt av å tilrettelegge best mulig for alle ansatte. Ved å møte dem ute og opprettholde dialogen på den måten, øker forutsetningen for å lykkes med dette, sier Ådne Mauritzen.

Powered by Labrador CMS