Minneord om Paul J. Borge:

Dette bildet er tatt under et av Paul J. Borges mange besøk hos Ståle Raa etter at han ble pensjonist.
Dette bildet er tatt under et av Paul J. Borges mange besøk hos Ståle Raa etter at han ble pensjonist.

– En hedersmann har forlatt oss

4.september 2020 døde Paul J. Borge, hele 90 år «ung». Etter en lang periode i låsbransjen i Oslo, etablerte og drev Paul Låsservice i Bergen fra 1981.

Publisert

I 2001 ga Paul J. Borge meg muligheten til å være med på reisen og som den rause og inkluderende personen han var, ga han meg full tillit fra første dag. Det var også mange andre som fikk nyte godt av denne rausheten og det er i dag mange i låsbransjen som har mye å takke Paul for. Ikke minst alle dem som har lært så mye av Paul. Han delte alltid av sin rike erfaring og solide kunnskap til de som ville høre.

Paul var kreativ og målbevisst og gav meg det beste utgangspunktet da han gav meg tilliten til å overta og bygge Låsservice videre. Vi var derfor begge ganske stolte da jeg i 2014 solgte selskapet med en omsetning på godt over 200 millioner og et resultat på 24 millioner.

Helt til det siste var Paul vital, samfunnsengasjert og opptatt av fremtidig utvikling, både for samfunnet generelt, men også helt spesielt for bransjen vår.

Paul var ofte å se innom på Søreide etter at han pensjonerte seg i 2003. Jeg vil savne disse besøkene. Men, istedenfor å sørge ved din båre, vil jeg feire det livet du har levd. Det har vært rikt. Det har vært godt. Det har vært raust. Jeg har mye å takke deg for.

Jeg lyser fred over Paul J. Borge sitt minne.

Ståle Raa

Powered by Labrador CMS