To låsesmedkjeder er valgt til å sikre Telenor Norges bygg og anlegg de kommende seks årene.
To låsesmedkjeder er valgt til å sikre Telenor Norges bygg og anlegg de kommende seks årene.

Deler Telenor-avtale

Telenor Norge har valgt to låsesmeder til å bistå seg de neste seks årene. Begge er valgt ut fra kompetanse, priser og geografisk dekning.

Publisert

Rammeavtalen gjelder for fire år, med opsjon på ett pluss ett år.

– Vi hadde flere med i anbudskonkurransen, men sto til slutt igjen med to aktuelle leverandører, sier informasjonssjef Magnus Line i Telenor Norge.

Det var Certego og Låssenteret som ble valgt. Telenor Norge ønsker ikke å opplyse anslått verdi på rammeavtalene, og heller ikke om leverandørene er likestilt eller om den ene av dem er mer foretrukken enn den andre.

– Valget vårt er basert på leverandørenes kompetanse, priser og geografiske dekning over hele landet, seir Magnus Line.

– Dette er en viktig milepæl for oss. Vi er svært stolte over å ha inngått samarbeid med Telenor for å sikre vitale nasjonale sikkerhetsinteresser. Dette er spennende prosjekter for våre medarbeidere, og en avtale som gir oss en viktig forutsigbarhet i årene som kommer, sier administrerende direktør Rolf Gunnar Reisænen i Certego.

– Vi ser frem til å sette i gang oppdraget med Telenor, og vi skal gjøre alt vi kan for at dette skal bli et langt og godt samarbeid, supplerer salgssjef Knut Willy Rydz Larsen.

Avtalen omfatter lås og beslag på Telenor Norges bygg- og anlegg, samt rådgivning og tilhørende installasjons- og prosjekteringstjenester.

Låssenteret ønsker ikke å kommentere Telenor Norges tildeling.

Powered by Labrador CMS