Ståle Raa (t.v.) og Svein Inge Myhre er enige om at førstnevnte kjøper låsesmedbedriften Trygge Rom AS i Bærum. Nå vil Myhre konsentrere seg om selskapet Prolock og deres agentur på Mul-T-Lock.
Ståle Raa (t.v.) og Svein Inge Myhre er enige om at førstnevnte kjøper låsesmedbedriften Trygge Rom AS i Bærum. Nå vil Myhre konsentrere seg om selskapet Prolock og deres agentur på Mul-T-Lock.

Trygge Rom inn i Låssenteret

Trygge Rom AS i Bærum, som blant mange går under navnet Låsbua, er solgt til Låssenteret. Konserndirektør Ståle Raa sier at investeringen er en naturlig del av deres oppkjøpsstrategi.

Publisert

Trygge Rom har 12 ansatte og omsatte i fjor for 23.104.000 kroner. Resultat før skatt var på nærmere halvannen million kroner. Låssenteret poengterer at deres nye virksomhet har hatt en solid utvikling, og at de har levert gode tall de siste årene.

Opprinnelsen til Trygge Rom AS skriver seg tilbake til 1987. Frem til Ståle Raa-overtakelsen eide, ifølge Brønnøysundregistrenes aksjeoversikt, selskapet Låsbua AS litt over 96 prosent av Trygge Rom AS. Eier av Låsbua AS er Svein Inge Myhre. Han er styreleder i Trygge Rom AS. De øvrige aksjene i Trygge Rom AS eide Kjell Sigurd Strandenæs.

– Dette oppkjøpet er en naturlig videreføring av vår vekststrategi. Oppkjøp, nyetableringer og vekst er, og skal fremdeles være, vår hverdag, sier konserndirektør Ståle Raa i Låssenteret.

– Vi ønsker å være sterkt representert i hele landet, og vil også markere oss som ledende i Oslo. Trygge Rom passer derfor veldig godt inn i vår struktur. Våre tre nåværende Oslo-avdelinger ligger øst i byen, og dette oppkjøpet gjør at vi nå også blir godt representert på vestsiden av Oslo, samt i Asker og Bærum, legger han til.

Ifølge Låssenteret ønsker Svein Inge Myhre etter oppkjøpet å fortsette utviklingen av selskapet Prolock med agenturet de har på låssystemene fra Mul-T-Lock.

Når oppkjøpet er realisert vil Låssenteret overta hele driften, nåværende lokaler og også alle de ansatte til Trygge Rom.

Daglig leder, Christoffer Viig, får rollen som avdelingsleder.

– Låssenteret AS er Norges største privateide aktør med et ledende fag- og kompetansemiljø innen lås, beslag, adgangskontroll og sikkerhetsløsninger. Vi har etter oppkjøpet av Trygge Rom 27 avdelinger og i overkant av 300 ansatte. Selskapet har hatt en kraftig vekst de siste årene, både gjennom oppkjøp og organisk vekst – og har alltid hatt en lønnsom drift.

Låssenteret AS er eid av Ståle Raa og de ansatte, samt det svenske oppkjøpsfondet Procuritas.

Powered by Labrador CMS