Deniz Baykal i svenske AR Media er prosjektsjef for Sectech. Hun er glad for å samarbeide med Aktuell Sikkerhet, som hun karakteriserer som sikkerhetsbransjens primære formidlingskanal.
Deniz Baykal i svenske AR Media er prosjektsjef for Sectech. Hun er glad for å samarbeide med Aktuell Sikkerhet, som hun karakteriserer som sikkerhetsbransjens primære formidlingskanal.

AR Media velger Aktuell Sikkerhet som mediepartner

AR Media velger Aktuell Sikkerhet som mediepartner inn mot sikkerhetsmessen Sectech i Norge. Den arrangeres i Nova Spektrum i Lillestrøm 9. og 10. mars.

Publisert

– Samarbeidsavtalen innebærer at Aktuell Sikkerhet blir vår mediepartner for Sectech i Norge. Vi vil derfor henvise utstillerne som i forkant ønsker å markedsføre sin tilstedeværelse på messa til nettopp Aktuell Sikkerhet, sier Deniz Baykal i svenske AR Media.

Hun er prosjektsjef for Sectech og karakteriserer Aktuell Sikkerhet som Norges ledende fagblad gjennom mange år. Her kan du lese hva AR Media skriver om avtalen.

God relasjon

– Med både papir- og nettutgave er Aktuell Sikkerhet den primære formidlingskanalen når det gjelder informasjon om og for det norske sikkerhetsmarkedet. Dessuten er magasinet vært dyktige på redaksjonell dekning av skandinaviske messer generelt, inklusive Sectech i Sverige. Derfor er Aktuell Sikkerhet en naturlig partner for oss, sier Deniz Baykal – og legger til:

– Vi har de siste årene hatt et visst samarbeid og en god relasjon til Aktuell Sikkerhet. De gjør en god jobb innen norsk sikkerhetsbransje, både på papir og digitalt.

Produktansvarlig for Aktuell Sikkerhet, Even Rise i Ask media as, ser også positivt på samarbeidet i forbindelse med Sectech i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) på Lillestrøm 9. og 10. mars. – Vi har diskutert dette samarbeidet en tid og tar det første steget nå. Som messens mediepartner ser vi muligheten til å kunne bistå både arrangør, utstillere og lesere på ulike måter, sier han. Aktuell Sikkerhet legger opp til å vil være på Lillestrøm for å dekke Sectech redaksjonelt når den tid kommer.

– «Jättekult»

– Sectech er en stor happening i Norge, som samler sikkerhetsbransjen og som gir et godt innblikk i hva den sikkerhetstekniske sektoren tilbyr markedet. Det gleder vi oss til å formidle til våre lesere, sier Rise.

Også Lennart Alexandrie, sjefen i AR Media International, er forhøyd med samarbeidet – og ikke minst for at samfunnet er i ferd med å åpne seg igen etter strenge Covid-tiltak.

– Det er «jättekult» å få Aktuell Sikkerhet med når vi endelig skal få arrangere Sectech i Norge igjen. Messen skulle vært arrangert i 2021, men ble fremflyttet til 2022. Dermed er det tre år siden det var Sectech i Norge sist, sier Lennart Alexandrie. – I denne tiden har utviklingen innen områdene AI, skyløsninger og IoT vært stor. Det blir interessant å se hvordan det kommer til å prege Sectech i år. Det håper jeg å kunne få lese om i Aktuell Sikkerhet, avslutter han.

Powered by Labrador CMS