Øyvind Halnes i Norsk Sikkerhetsforening håper flest mulig melder seg på Sikkerhetskonferansen som i år arrangeres digitalt.

Åpner Sikkerhetskonferansen for alle

Nettilgang er det eneste du trenger for å være med når Norsk Sikkerhetsforening arrangerer Sikkerhetskonferansen 2021. Tidspunktet for den nye varianten av det tradisjonelle arrangementet, er 6. mai.

Publisert

Sikkerhetskonferansen 2021 blir et kortere arrangement enn vanlig, men foredrag, mingling og generelt søkelys på sikkerhetsfaget blir som før!

Leder Øyvind Halnes i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif) gleder seg til å ønske velkommen til den digitale korona-varianten av Sikkerhetskonferansen. Normalt foregår den fra onsdag til fredag om bord i danskebåten, med innlagt stopp i København. Denne gangen begrenses arrangementet til en fem timers formiddagsøkt en torsdag.

– Pandemien skal ikke hindre oss i å gjennomføre denne gangen. Nå blir ingen flere utsettelser, og vi kan love en helprofesjonell konferanse der vi selvsagt kjører live. Vi samler alle foredragsholderne i et studio på Skøyen i Oslo, sier Halnes.

– Som deltaker kan du sitte hvor som helst bare du har nettilgang. Og arrangementet er helt gratis, legger han til.

Nosif oppfordrer flest mulig med relasjoner til sikkerhetsfaget om å delta.

Programmet favner bredt og handler om både cyberangrep, klimaendringer og miljøet som trussel, samt svindel, bakgrunnssjekk, hacking og psykologi.

Også sikringen av det nye Munchmuseet blir satt på dagsorden. Konferansen ledes av Per Henrik Stenstrøm, som også bidrar med foredraget «Slik takler du idiotene på jobben».

Powered by Labrador CMS