Leder Øyvind Halnes og resten av styret i Nosif gleder seg til endelig å kunne møte medlemmer og andre interesserte på Sikkerhetskonferansen.

Nå kan du melde deg på Sikkerhetskonferansen

– En uformell tur smekkfull av faglig påfyll. Det sier Norsk Sikkerhetsforening – som gleder seg til å kunne møte medlemmer og andre interesserte ansikt til ansikt igjen. Sikkerhetskonferansen 2022 nærmer seg, og nå åpnes det for påmelding.

Den populære Sikkerhetskonferansen som Norsk Sikkerhetsforening (Nosif) tradisjonelt har arrangert på båten mellom Oslo og København, har som alt annet vært rammet av pandemien. Nå ser imidlertid leder Øyvind Halnes og resten av styret optimistisk på å kunne mønstre på DFDS i Oslo 11. mai.

Det blir først dagseminar mens båten fortsatt ligger til kai i Oslo. Dette går over i et ettermiddagsseminar når dagdeltakerne har forlatt båten. Deretter går det slag i slag til kvelds, før konferanseprogrammet starter igjen når båten setter kursen tilbake mot Norge 12. mai.

– Under oppholdet i København byr vi på kulturell aktivitet. De som ønsker å sitte på med kanalbåt inn til sentrum får mulighet til det. Videre er det tilbud om kulturell vandring med artige innslag og historier i regi av en lokal guide, sier Øyvind Halnes.

NSM, politiet, forskere og medievitere vil ifølge arrangøren være representert på podiet. Det samme vil ulike sikkerhetsledere og andre som har sikkerhetsrelaterte posisjoner. Programmet presenteres av tidligere mediemann, og nå populær foredragsholder, Per Henrik Stenstrøm.

Dag 1:

  • ·Seksjonsleder Kjetil Tunold som jobber med organisert kriminalitet og etterretning i Kripos forteller om Operasjon «Trojan Shield» - infiltrering i kriminelle nettverk.
  • ·Forfatter og medieviter John Færseth tar opp hvordan løgnfabrikker og fake news påvirker vår rettsoppfatning.
  • ·Statsmeteorolog John Smits presenterer ekstremværet som en av våre største sårbarheter.
  • ·Teknisk direktør Albert Moltumyr i Malling & Co. forteller hvordan Malling & Co. forbereder seg på konsekvensene av ekstremvær.
  • ·Leder Bente Hoff i Nasjonalt Cybersikkerhetssenter snakker om hvordan koordinering og deling av informasjon kan forebygge datakriminalitet.
  • ·Rådgiver, krise- og konfliktforsker og forfatter Ole André Bråten tar for seg sikkerhetskultur i en hybrid verden, og vil beskrive hvordan den påvirker oss.

Ettermiddagsseminar:

  • ·Paneldebatt: Blir smarttelefonen vår nye døråpner? Trygve Kolstad, Robert Jansson er foreløpig bekreftet i panelet.

Dag 2:

  • Leverandørbonanza: Leverandørene som deltar med messeplass på konferansen forteller om siste nytt innenfor sitt fagfelt. De får tre minutter hver, og det forventes høy fart og stor stemning.
  • Sikkerhets- og beredskapssjef Glenn A. Pettersen i Høegh LNG vant Ospa-pris for 2021 i kategorien «Fremragende intern leder for sikkerhet». Han vil fortelle fra sin posisjon i Equinor hvor han var head of security and emergency preparedness. Tittelen på foredraget er «Effektiv og resultatorientert sikkerhetsledelse».

Før Per Henrik Stenstrøm oppsummerer konferansen, vil Nosif presentere aktivitetene sine for resten av året.

Her hos Norsk Sikkerhetsforening kan du melde deg på Sikkerhetskonferansen 2022.

Powered by Labrador CMS