Nestleder Rune Braastad vil gjerne ha flere deltakere på Nosifs sikkerhetskonferanse. Han representerer Skandinavisk Utemiljø, som sammen med søsterbedriftene i PBT Gruppen, driver med facility management/services både inne og ute.
Nestleder Rune Braastad vil gjerne ha flere deltakere på Nosifs sikkerhetskonferanse. Han representerer Skandinavisk Utemiljø, som sammen med søsterbedriftene i PBT Gruppen, driver med facility management/services både inne og ute.

Stor interesse for digital sikkerhetskonferanse

Når Norsk Sikkerhetsforening arrangerer sin årlige sikkerhetskonferanse torsdag denne uka, er det første gang det skjer digitalt. 250 deltakere har allerede meldt seg på, og det er plass til flere.

Publisert

Sikkerhetskonferansen 2021 har fristet flere enn 100 deltakere mer enn den gamle deltakerrekorden. Det er nestleder Rune Braastad og resten av styret i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif) svært godt fornøyde med.

– Det er fortsatt plass til flere. Det er bare å melde seg på via vår nettside. Deltakelsen er gratis. Be gjerne med dere kolleger, kunder og forretningsforbindelser, oppfordrer Braastad.

For første gang måtte Norsk Sikkerhetsforening i fjor utsette sin vårlige og årlige sikkerhetskonferanse som gjennom mange år er arrangert på danskebåten tur retur København. Årsaken var koronapandemien med sine restriksjoner.

– Nå er det ingen flere utsettelser. Pandemien skal ikke hindre oss i å gjennomføre i år. Vi lover en helprofesjonell konferanse der vi selvsagt kjører alt direkte. Vi samler alle foredragsholderne i et studio i Oslo hvor Per Henrik Stenstrøm binder det hele sammen, sier Braastad.

– Deltakerne kan følge med fra hvor som helst, forutsatt at de har nettilgang, legger han til.

Årets konferanse gjennomføres i løpet av cirka fem timer. Som seg hør og bør når Nosif arrangerer Sikkerhetskonferansen, blir det også tid til quiz – denne gangen via Kahoot med premier fra medlemsbedriftene.

– Vi har tatt med oss noen av tradisjonene fra tidligere, men det viktigste er selvsagt det sikkerhetsfaglige innholdet. Gå inn på hjemmesiden vår se hvilke foredragsholdere som kommer og hva de vil snakke om. Vi er svært fornøyde med sammensetningen, sier Rune Braastad.

Noen av dem som kommer er kommunedirektør Ole Magnus Stensrud i Østre Toten kommune (cyberangrep i praksis), Hans Olav Hygen ved Meteorologisk institutt (Klimaendringer og miljøet som trussel), Terje Alexander Fjeldvær i DNB (hvordan unngå kyniske bedragere?), Henrik Skjæret i Semac (bakgrunnssjekk), journalist Dag Hellesund (om sønnen som på spekulativt vis avdekket alvorlige sikkerhetsbrudd i Bergen kommune), mangeårig flykaptein Jarle Gimestad (the downside of having a brain), og Munch-museets Stephan Krutå (nytt museum fra plan til praksis).

Per Henrik Stenstrøm, mangeårig journalist og medieleder, syr sammen hele konferansen som åpnes og avsluttes av Nosif-leder Øyvind Halnes. Mot slutten av dagen holder Stenstrøm sitt anerkjente foredrag «Slik takler du idiotene på jobben».

Powered by Labrador CMS