I 2017 mottok Hanne Tangen Nilsen i Telenor Norge Ospa for «fremragende intern leder for sikkerhet». Samme år vant Telenor Norge Ospa i kategorien «fremragende sikkerhetsrådgiver». Fristen for å nominere i år, er utsatt til 27. september.

Ospa-frist utsatt

Nominasjonsfristen til Ospa-prisene kom tettere på sommerferien enn arrangørene hadde tatt høyde for. Derfor utsettes den med godt over en måned.

Publisert

Ospa (Outstanding Security Performance Awards) er en pris som aktører i norsk sikkerhetsbransje årlig har higet etter å vinne siden den kom til landet i 2015. Som følge av Covid-19 ble den ikke delt ut i fjor.

Nytt av året er det at Norsk Sikkerhetsforening (Nosif) skal være vertskap for utdelingen.

Fristen for å nominere kandidater til prisen, som deles ut i seks kategorier, var i utgangspunktet 16. august.

– Vi har mottatt ønsker om utsatt frist som følge av både sommerferie og pandemi. Derfor er det besluttet at det er mulig å nominere helt frem til 27. september, sier business & marketing assistant Hannah Miller.

Prisen vil i år bli delt ut i følgende kategorier:

  • Beste nye sikkerhetsprodukt
  • Beste offentlige sikkerhetsinitiativ
  • Fremragende intern leder for sikkerhet
  • Fremragende sikkerhetsrådgiver
  • Lifetime achievement

I prinsippet kan hvem som helst nominere. Det er også mulig å nominere seg selv. https://no.theospas.com/om/#deltakelse Forutsetningen er at kandidaten har prestert på eksepsjonelt nivå og at vedkommende – personen eller virksomheten – tilfredsstiller Ospas kjerneverdier innen uavhengighet, troverdighet, åpenhet og respekt.

Powered by Labrador CMS