OSN Byggegjerder_F3Lux
OSN Byggegjerder_F3Lux

– Spesialtilpasset norske værforhold

Hjørneplater, ekstra stag og sveiseskjøter med avrundet ende. Dette er elementer som gjør at OSN tør hevde at deres nye byggegjerde tåler harde norske værforhold.

Publisert

-Gjerdet er stivt og og forsterket, hevder OSN Anleggssikring (foto: privat).

– Bruk av byggegjerder gir den enkleste og mest effektive sikringen av bygge- og anleggsplasser, påstår daglig leder Frode Rastad i OSN Anleggssikring.

Deres nye gjerde, som er en oppgradering av versjonen F3 Lux, med standardhøyde på to meter og bredde på 3,5 meter, tåler ifølge leverandøren svært røff behandling.

– Gjennom vår produsent i England har vi fått spesialtilpasset et gjerde ut fra behovet som norske entreprenører har. Økt bruk av bannere på byggegjerder, mer ustabilt vær med sterk vind og mye opp- og nedmontering gjør at behovet for mer solide gjerder blir større og større, sier Rastad.

I tillegg til kvalitetene som hjørneplatene, de ekstra stagene og sveiseskjøtene representerer, består det nye gjerdet også av tykkere gods enn før.

– Til tross for utførelsen, har ikke gjerdet en høyere vekt en 17,6 kilo, noe som gjør at det ikke blir for tungt å håndtere. I produksjonsprosessen testet hver enkelt ramme med et trykk på 500 kilo for å sikre den høye kvaliteten, sier Rastad.

Powered by Labrador CMS