AMS_Safe4_3_800x600_w_pressemeld
AMS_Safe4_3_800x600_w_pressemeld

Bemanner alarmsentral med helsepersonell

På veien mot målet om å få verdens mest moderne alarmsentral, setter nå Safe4 inn helsearbeidere.

Publisert

Advanced Medical Support og Safe4 inngår samarbeid om bemanning av sistnevntes alarmstasjon (Illustrasjonsfoto: Privat)

Det er et samarbeid med selskapet Advanced Medical Support som gjør det mulig for sikkerhetsselskapet å bemanne alarmstasjonen med medisinsk personell.

– Safe4 har ambisjon om å bli en internasjonal totalleverandør av alarmstasjonstjenester. Med Advanced Medical Support på laget kan vi nå utvide tjenestespekteret til også å inkludere helse og omsorgstjenester, og tilby dette til alle våre partnere, sier administrerende direktør Bjørge Kraft i Safe4 Security Group.

Han poengterer at ansatte i Advanced Medical Support har solid erfaring fra avansert medisinsk support, blant annet fra Norsk Luftambulanse og SOS International.

– Vi er glade for å kunne spille på lag med Safe4. Vi er et nystartet selskap, men våre medarbeidere har lang erfaring med å bistå kunder med medisinsk assistanse og løsninger. Safe4s tekniske responsløsninger passer som hånd i hanske inn i vår strategi. Vi ser derfor et stort potensiale i samarbeidet med Safe4, sier administrerende direktør Gøran Gresholt i Advanced Medical Support.

Powered by Labrador CMS