Olaf Espeland2, avdelingsleder Kontroll i Stavanger, Firesafe
Olaf Espeland2, avdelingsleder Kontroll i Stavanger, Firesafe

Firesafe vokser i Rogaland

Firesafe etablerer avdelinger for både brannteknisk rådgivning og kontroll av brannslukningsutstyr i Stavanger. Det gjør selskapet til totalleverandør innen brannsikring i Rogaland.

Publisert

Olaf Espeland, avdelingsleder kontroll hos Firesafe i Stavanger (foto: privat).

– Sammen med vår godt etablerte entreprenøravdeling, betyr disse nye avdelingene at vi nå er totalleverandør av branntekniske tjenester også i Rogaland. Vårt nye team har allerede bred og lang erfaring fra bransjen. Selv om Stavanger-avdelingen er ny, er kompetansen som Joakim Sandvær og Katrine Flø har bygget over tid. De er verdifulle tilskudd til Firesafe, sier administrerende direktør Morten Ameln.

Nevnte Sandvær og Flø er begge utdannet branningeniører og har bakgrunn som brannrådgivere i Skansen Consult og Cowi.

Med disse to på laget, teller Firesafe nå cirka 40 brannrådgivere.

Den nye kontrollavdelingen i Stavanger, som ledes av Olaf Espeland, tilbyr kontroll og service av alle typer slokkeanlegg og slokkemidler både on- og offshore.

– Det er tøffe tider i oljebransjen, så det er gøy å jobbe i et selskap som er i sterk vekst og som ser mange år fremover. Nærhet til kunde og marked er viktig for gode løsninger. Kundene er veldig glade for at Firesafe nå kan tilby alle tjenestene de trenger på samme sted, sier Espeland.

Selv har han bred erfaring fra systemdesign av automatiske slokkeanlegg og ulike sikkerhetsprosjekter. De siste åtte årene jobbet han mot offshore, både i Aker Solutions MMO og Noha oil & gas.

Powered by Labrador CMS