Illustrasjon politibil5
Illustrasjon politibil5

Skal sikre politiet

Oslo-politiet har bestemt seg for hvem de skal kjøpe vakt og sikkerhetstjenester av de neste fire årene.

Publisert

Rolf Gunnar Reisænen, Toma Security.

– Vi er stolte og ydmyke over den verdifulle tilliten politiet gir oss som nystartet bedrift! Det er bare ett år siden Toma Gruppen satset på vakt- og sikkerhetstjenester gjennom Toma Security AS. At vi i løpet av denne tiden har fått kontrakt med både Den norske Opera & Ballett og Oslo politidistrikt, er vi veldig godt fornøyde med, sier daglig leder Rolf Gunnar Reisænen.

Rammeavtalen de er tildelt fra Oslo politidistrikt er verdt over 20 millioner kroner og gjelder for fire år. Kontrakten gir også Toma Security opsjon på ytterligere leveranse ved behov.

– Oppdraget vil sysselsette vektere i nærmere ti årsverk, omtrent tilsvarende det vi leverer i Operaen, sier Reisænen.

Toma Security overtar leveransen til Oslo politidistrikt etter Nokas, som har hatt oppdraget de siste fire årene. Både Nokas og Securitas var med i siste runde av anbudskonkurransen. I dag tirsdag, ble det klart at ingen av dem vil klage på tildelingen.

– For oss som er så nye i bransjen, er det viktig å ha relevante referanser. Og i kampen mot de to store konkurrentene er pris ett av våre våpen. I tillegg til kvalitet har det vært et viktig element både for Operaen og Oslo politidistrikt. Med liten administrasjon har vi riktig forutsetning for å kunne levere en konkurransedyktig pris og samtidig tjene penger. Vi har også et konkurransefortrinn i en oversiktlig organisasjon som er god til å ivareta både ansatte og kunder, noe som er viktig for å kunne levere en kvalitativt god tjeneste, sier Reisænen.

Toma Security er også i gang med en leveranse hos oljeselskapet Lundin Norway. Dette er en del av en Facility Management-kontrakt i Toma Gruppen.

Selskapet har knyttet til seg Norsk Vektertjeneste og Zone Security som samarbeidspartner for henholdsvis mobiltjenester og større arrangementer.

(Foto: Even Rise)

Powered by Labrador CMS