Voldtektsmann på overvåkningsvideo

Politiet etterforsker en anmeldelse fra ei ung jente som har fortalt at hun ble voldtatt inne på et Burger King-toalett i natt. Gjerningsmannen finnes ifølge politiet på overvåkningsbilder. Politiet har sikret overvåkningsbilder etter en voldtekt i Oslo i natt (Foto: Even Rise)

Publisert

Det var en vekter på stedet som først ble kontaktet av jenta, og som deretter varslet politiet. Dette var noen minutter etter midnatt.

VG skriver at politiet VG har sikret videobilder fra området og at de har en mistenkt i saken. Hendelsen skjedde på toalettet til kjedens hamburgerrestaurant i Karl Johans gate i Oslo.

– Gjerningsmannen var en spisende gjest. Om han har hentet ut kode for å komme inn på toalettet eller sneket seg inn bak vedkommende er fortsatt usikkert. Men det skal ha forekommet en fullbyrdet voldtekt inne på toalettet, sier vaktleder ved kriminalvakta i Oslo, Arne Kaspersen til VG.

Utover den taktiske og tekniske etterforskningen som ble gjort på stedet i natt, jobber politiet utover dagen i dag med å sikre overvåkningsbildene fra hamburgerrestauranten og området rundt.

Her kan du lese hva VG skriver om saken.

"
Powered by Labrador CMS