Avdelingsdirektør Knut Smedsrud i Politidirektoratet er en av foredragsholderne på Beredskapskonferansen 2017 (foto: Even Rise).

Om offentlig og privat samhandling på Beredskapskonferansen

– God krisehåndtering forutsetter at vi bruker tilgjengelige ressurser på en best mulig måte. Derfor går aktører fra offentlig og privat sektor sammen om å sette søkelyset på beredskapsutfordringene.

Publisert

Det slår arrangørene av Beredskapskonferansen 2017 fast.

De poengterer at forutsetningen for en god krisehåndtering er at alle tilgjengelige ressurser brukes på best mulig måte. Og i den forbindelse er det – etter hvert som risiko- og sårbarhetsbildet stadig endrer seg – viktig at offentlige og private ressurser jobber sammen.

Under Beredskapsdagen, som arrangeres over to dager, midt i Oslo sentrum, i september, vil en rekke ressurspersoner dele av sine tanker, erfaringer og øvrige kompetanse for øvrig. Disse er:

Cecilie Daae (direktør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)), Knut Oscar Gilje (direktør Næringslivets sikkerhetsorganisasjon), Knut Smedsrud (avdelingsdirektør Politidirektoratet), Osman Ibrahim, (avdelingssjef Oslo kommune – beredskapsetaten), Peter Jansen (sjef for Forsvarets logistikkorganisasjon) og Rune Rimstad (beredskapsleder Oslo universitetssykehus HF).

Disse temaene skal belyses:

  • Totalforsvaret i en ny tid
  • Matforsyning i krisesituasjoner
  • Overvann og urbane flommer
  • Betalingsmidler i en krisesituasjon
  • Skadesanering av kunst- og kulturminner
  • Katastrofer med mange omkomne og skadde
  • Framtidsutsikter
  • Samhandling politiet og sikkerhetsbransjen

Les mer om Beredskapskonferansen her.

Dette sier arrangøren om målgruppen:

«Målgruppen for denne konferansen er ansatte og ledere med ansvar og arbeidsoppgaver knyttet til beredskap og krisehåndtering i kommuner, fylkeskommuner og private virksomheter – herunder muséer og andre kulturinstitusjoner, brann- og redningsvesenet, helseforetak, frivillige organisasjoner, skadesanerings- og sikkerhetsbransjen, forsikringsbransjen og bankvesen, politi- og redningsvesen, forsvaret og sivilforsvaret, samt andre som er opptatt av beredskap.»

Powered by Labrador CMS