Inger Anette Lorentzen, som er key account manager for tjenesteutvikling i Nokas, er svært fornøyd med OTG-avtalen (foto: Privat).
Inger Anette Lorentzen, som er key account manager for tjenesteutvikling i Nokas, er svært fornøyd med OTG-avtalen (foto: Privat).

OTG forlenger med Nokas

Olav Thon Gruppen er så fornøyde med jobben som Nokas har gjort for dem siden 2012, at de forlenger engasjementet i sju nye år. Avtalen er verdt mange hundre millioner kroner for Nokas.

Publisert

Sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i Olav Thon Gruppen (OTG) poengterer at de som Nokas-kunde stadig opplever økt tilfredshet i kjølvannet av sikkerhetsarbeidet som gjøres rundt i deres virksomheter.

– Vår tilfredshet med leveransen har nådd et svært høyt nivå. Derfor gjennomførte vi en reforhandling med Nokas uten å se behov for å gå ut til andre leverandører, sier Stavnsborg.

– Hvor stor er avtalen økonomisk sett?

– Cirka 100 millioner kroner årlig, sier Stavnsborg.

– At vi scorer høyt på tilfredshet, vitner om at vi har dyktige medarbeidere som dag etter dag leverer god kvalitet og et høyt servicenivå, sier Inger Anette Lorentzen som er key account manager for tjenesteutvikling i Nokas.

Olav Thon Gruppen eier cirka 500 næringseiendommer totalt. De eier og forvalter 80 kjøpesentre, og har 72 hoteller i Norge.

Nåværende avtale med Nokas utløper i 2020. I første omgang gjelder avtalen som nå signeres til høsten 2024, men åpner for forlengelse i inntil tre nye år.

Avtalen omfatter stasjonært og mobilt vakthold, alarmovervåking, ulike abonnement, utrykning og kurs, samt verditransport. I tillegg til dette har Nokas fra før en avtale om tekniske leveranser i form av kameraovervåking frem til 2024. Denne avtalen omfatter drift og vedlikehold av nær 4.500 kameraer.

– Vi er, med vilje, en krevende kunde. Nokas har respondert meget bra på å bli utfordret i samarbeidet når det gjelder løsninger, og i de administrative og merkantile prosessene. Nokas utfordrer også oss med jevne mellomrom i sikkerhetsspørsmål, og de er lette å spørre til råds. De har i tillegg utviklet gode systemer og løsninger, uavhengig av Olav Thon Gruppen, som vi har dratt nytte av, sier Stavnsborg.

Inger Anette Lorentzen er godt fornøyd med at Nokas får fortsette å levere sikkerhet til Olav Thon Gruppen i mange år fremover.

– Vi takker for tilliten som Olav Thon Gruppen allerede har vist oss gjennom flere års samarbeid, og gleder oss nå til å utvikle leveransene våre videre i takt med de høye forventningene og kravene som stilles. Jeg oppfatter at Olav Thon Gruppen ser verdien av å ha en sikkerhetspartner som både kan være fleksibel og som kan snu seg raskt, samtidig som vi jobber konstruktivt med langsiktige mål, sier Lorentzen.

Nokas er også en betydelig leverandør av sikkerhetstjenester på en rekke av de svenske kjøpesentrene til Olav Thon Gruppen. Her kan du lese om at Konkurransetilsynet for kort tid siden ga klarsignal til handelen som gir Nokas en unik posisjon både i Norge, Sverige og Finland.

Powered by Labrador CMS