Styreformann Knut Kildahl og administrativ leder Anne Line M. Sagbakken er strålende fornøyde med årets låsesmedtreff (foto: Even Rise).

Rekord-deltakelse på låsesmedtreff

640 medarbeidere i låsesmedbransjen var med da Foreningen Norske Låsesmeder inviterte til sitt årlige treff for 30. gang. Det er ny rekord.

Publisert

Fra fredag morgen til søndag ettermiddag har låsesmedbransjen fylt Scandic Lillehammer Hotel med kurs, utstilling og sosialt samvær. Årets låsesmedtreff er det 30. i rekken, og de siste ti årene har Lillehammer vært fast sted for arrangementet som anses å være fagmiljøets største høydepunkt.

– I fjor hadde vi 530 deltakere. I år økte det til 640 personer. Det er ny rekord, sier administrativ leder Anne Line M. Sagbakken.

Det faglige programmet under låsesmedtreffet arrangeres i regi av både leverandører og Foreningen Norske Låsesmeder. Enkelte av kursene avsluttes med eksamen og sertifisering. Nytt av året var det også opplæring i elektro for viderekommende, noe som har vært etterspurt av mange. Også kurs i varme arbeider, branntetting og GDPR var blant de populære kursene.

Lørdagens utstilling var også i år en suksess. På tross av at den kun varer i seks timer, er utstillernes engasjement og ressursbruk imponerende.

I kommende utgave av Aktuell Sikkerhets papirutgave kan du lese mer om årets låsesmedtreff i regi av Foreningen Norske Låsesmeder. Her kan du bestille abonnement på Aktuell Sikkerhet.

Powered by Labrador CMS