Prosero Security satser med selskap i Sverige og Norge (illustrasjonsfoto).
Prosero Security satser med selskap i Sverige og Norge (illustrasjonsfoto).

Satser norsk-svensk i låsbransjen

To norske lås- og sikkerhetsselskaper er med i et nytt norsk-svensk samarbeid som samlet omsetter for 450 millioner svenske kroner. Svensken Stefan Sandström leder konsernet.

Publisert

Her kan du abonnere gratis på Aktuell Sikkerhets nyhetsbrev.

Det nye selskapet har fått navnet Prosero Security. Gjennom sommeren og høsten er det arbeidet for å samle elleve uavhengige lås- og sikkerhetsselskaper. Hensikten er å skape en langsiktig og fortsatt voksende gruppe av det alliansen betrakter som lokalt suksessrike bedrifter.

I Norge er det foreløpig Beslag-Consult i Trondheim og Låshuset Sikkerhetssenter i Oslo som er ned.

– Hver lokale selskaps løpende drift fortsetter med samme identitet og med uforminsket styrke i en sterk datterselskap-struktur, forsterket av fellesfunksjoner og samarbeid i den overordnede strukturen, heter det i en pressemelding – hvor det videre fortelles at:

– Gjennom dette utvides hvert lokalselskaps mulighet til å tilby lokale og nasjonale kunder et komplett tilbud som en selvstendig leverandør av sikkerhetsløsninger. Sammen skaper vi en helhet som vil tilby kunder en lokal tilknytning, et komplett tilbud, sterke innkjøpskanaler og førsteklasses kundekvalitet.

Det er tidligere eiere av datterselskapene som i fellesskap med ledere, en rekke ansatte og Valedo Partners som eier det nye selskapet.

Disse selskapene er foreløpig med i Prosero Security: Axlås & Solidlås i Kista, Beslag-Consult i Trondheim, Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet, Citylåset i Kristianstad, Farsta Lås, LH Alarm i Skarpnäck, Låshuset Sikkerhetsenter i Oslo, Passera i Jönköping, Tele & Säkerhetstjänst i Skara, Telos Telemontage i Örebro/Karlskoga/Karlstad og Zenita i Årsta.

Her kan du abonnere gratis på Aktuell Sikkerhets nyhetsbrev.

Powered by Labrador CMS