Svein Haakon Land-Hagen (t.v.) er tilbake i sikkerhetsbransjen, som en sentral aktør i sikkerhetssatsingen i Solar Norge AS. – Vi vil nå være mer som en samarbeidspartner enn en logistikkpartner for sikkerhetsbransjen, sier Thomas Skovli (foto: Even Rise).

Svein Haakon tilbake i bransjen

Solar Norge AS har fått Svein Haakon Land-Hagen med på laget når de nå posisjonerer seg i sikkerhetsmarkedet. Han gjør comeback i bransjen mandag.

Publisert

– Vi ser et behov for å spisse virksomheten vår innen sikkerhet, og skal vi lykkes med det er vi helt avhengig av å knytte til oss en ansvarlig person med sikkerhetskompetanse og betydelig interesse for faget, sier Thomas Skovli.

Han er direktør for forretningsutvikling og spesialsalg i Solar Norge AS, og legger til:

– Kort fortalt vil Svein Haakon være en spydspiss for oss i sikkerhetsmarkedet. Rundt seg vil han ha et betydelig markeds- og salgsapparat som har jobbet med sikkerhetsbransjen tidligere.

Du kan lese mer om satsingen hos Solar Norge AS i kommende papirutgave av Aktuell Sikkerhet.

Svein Haakon Land-Hagen har siste månedene jobbet som B2B-salgsansvarlig for drivstoffkjeden St1 Norge. I fem år før det, var han area sales manager for Hikvision i Norge og Sverige. Fra 2008 til 2013 var han channel account manager for Sony i Norge og Danmark. Han har også sju års erfaring innen finans, henholdsvis i SG Finans og Telia Finans.

Solar Norge AS har 350 ansatte som jobber for å heve omsetningen til 2,5 milliarder kroner i år. I fjor var den på godt og vel 2,3 milliarder kroner. Resultatet før skatt ble 30 millioner kroner. Hovedkontoret og sentrallageret til den klassiske elektrogrossistens ligger på Gardermoen. Rundt omkring i landet er de representert med 17 «drive-in-senter».

Powered by Labrador CMS