Runar Hermansen (f.v.), Bjørn Viken og Lars Espen Hanssen er alle ansatt som key account manager i Infratek Security Solutions etter at salgsdirektør Stein Kjetil Sveen (t.h.) valgte å styrke salgsstaben (foto: Infratek).

Styrkes med økt seniorerfaring

Infratek Security Solutions satser i retail- og industrimarkedet, og har styrket salgsstaben med tre veteraner.

Publisert

En av de nyansatte, som er Runar Hermansen, vendte for kort tid siden tilbake etter snaue tre år utenfor selskapet.

Han var key account manager i Infratek Security Solutions i nesten sju år før han i 2013 tok fatt på nye utfordringer som salgsleder i Tess Skagerak AS. Etter to og et halvt år i en annerledes bransje er han nå tilbake som key account manager hos salgsdirektør Stein Kjetil Sveen i Infratek Security Solutions.

– Vi vil styrke retail-avdelingen vår med seniorerfaring, og da er det gledelig at Hermansen er blant dem som bidrar til denne satsingen. Han skal jobbe med salg av varesikring, kameraovervåking, alarm og kundetellere til ledende retailkjeder, sier Sveen.

Hermansen har sikkerhetserfaring også fra Meto og Checkpoint, samt seks års butikkledelse fra Clas Olsson. Han tok bachelor i markedsføring ved BI/Norges Markedshøyskole i 1990 til 1994.

Lars Espen Hanssen med sin 12 år lange erfaring innen sikkerhetsfaget, i vesentlighet fra distribusjons- og produsentleddet, er også en selger Stein Kjetil Sveen har store forventninger til. Han jobber mot industrimarkedet.

– Hanssen har 24 års fartstid fra IT- og telekombransjen, hvorav de siste 12 årene var innen sikkerhetsfaget. Han har sertifiseringer fra de største leverandørene innen segmentene ITV og analyse, som er hans spesialiteter, sier Sveen.

– Jeg ser frem til spennende og utfordrende oppgaver i Infratek. Der bistår og veileder jeg et utvalg høysikkerhetskunder med løsninger fra hele produktspekteret innen adgangskontroll, alarm og intelligent ITV, sier Hanssen.

Også Bjørn Viken, nylig ansatt som key account manager innenfor industri, har bakgrunn fra telekombransjen. Han kommer fra Eltel, hvor han det siste året var leder for deres mobile enhet i Norge. De 17 foregående årene var han key account manager for nasjonale kunder.

– Jeg liker godt omgang og forhandlinger med store, krevende kunder. Rollen min i Infratek Security Solutions er ikke avgrenset innen et spesielt kundesegment, men jeg får muligheten til å jobbe med alt innen industri og høysikkerhet, sier Viken.

Infratek Security Solutions er totalleverandør av teknisk sikkerhet i Norden, og har cirka 120 ansatte. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Powered by Labrador CMS