Lennart Alexandrie og Deniz Baykal i AR Media International lover å arrangere Sectech igjen i Norge allerede i 2023.

Tilbake til Norge allerede i 2023

Sectech satte ny rekord på norsk jord da messa ble arrangert på Lillestrøm i vår. Det gjør at arrangøren lover å komme tilbake allerede kommende år.

Publisert

Denne nyheten er av mange i papirutgaven av Aktuell Sikkerhet som kommer om få dager. Allerede nå kan du lese den online.

Hele 1.395 mennesker besøkte Spektrum Nova på Lillestrøm i løpet av de to dagene Sectech ble arrangert i vår. Den anerkjente messa som normalt arrangeres i Norge annethvert år, kom denne gangen ett år på overtid.

Pandemien satte en stopper for messa i fjor. Besøkstallet bekrefter at en samlet norsk bransje var svært sultne på nyheter om tekniske løsninger for et sikrere samfunn. Både produsenter, leverandører og kunder kjente sin besøkelsestid. Interessen for årets messe gjør at Lennart Alexandrie og Deniz Baykal, i svenske AR Media, ser et marked for ny messe allerede kommende vår.

– Vi ser at pandemien har skapt et økt behov for møteplasser. Ved å arrangere messe i Norge også i 2023 kommer vi riktig ut med tanke på samkjøring med messene vi har i Sverige og Danmark, sier Baykal. Hun er prosjektsjef.

Av det totale besøket på 1.395 mennesker, var 980 gjester og de resterende 415 representerte 67 utstillere.

Det var helt fullt under flere seminarer på Sectech. Dette bildet er tatt under paneldebatten om adgangskontroll.

Lennart Alexandrie, som var ansvarlig for seminarene, gleder seg ekstra mye etter årets Sectech. For første gang var seminarprogrammet tuftet på paneldebatter innen ulike temaer i sikkerhetsfaget. Dette ble en stor suksess, og aldri før har interessen for messeseminarene vært så stor. Hele 938 personer

meldte seg på seminarene, og deltakerantallet var for første gang høyere i Norge enn hva Sectech noen gang har klart å oppnå i Sverige.

– Vi ser at sluttbrukerne er godt representert på seminarene. Det betyr mye, sier Alexandrie.

Deniz Baykal har ansvaret for selve messa, og mener bestemt at suksessen i år overgikk den forrige i 2019. I år var det 67 utstillere. Dette er 16 flere enn sist.

– Sectech 2022 ble den beste utgaven av Sectech i Norge gjennom tidene, konkluderer hun.

60 prosent av utstillerne har allerede lovet å komme tilbake i 2023. Blant de besøkende som har deltatt i evalueringen av årets Sectech, sier 56 prosent at de helt sikkert også kommende år vil ta turen til messa.

Deniz Baykal sier at totalresultatet av evalueringen blant utstillere og besøkere gir både energi og lyst til å starte forberedelsene til Sectech Norge 2023.

Powered by Labrador CMS