Konserndirektør Ståle Raa i Låssenteret gleder seg over den formelle overtakelsen av Dormakabas låsesmedvirksomhet i dag .

Realiserer Dormakaba-oppkjøpet

– 80 nyansettelser, rekruttering av ledere til samtlige nye avdelinger og etablering i en rekke nye lokaler. Ståle Raa er stolt av hva Låssenteret har fått til i innspurten til dagens Dormakaba-overtakelse.

Publisert

2. juli omtalte Aktuell Sikkerhet Dormakaba-salget til Låssenteret med gründer Ståle Raa i spissen.

Det sistnevnte sikret seg, var hele prosjektinstallasjonsvirksomheten, samt deler av låssystemavdelingen, som Dormakaba har i Norge. I praksis den norske låsesmedvirksomheten deres.

I dag, 1. september, skjer den formelle overtakelsen. En omfattende arbeidsinnsats i mange ledd gjør dette mulig, kun et par måneder etter at avtalen ble signert.

Her kan du lese om Låssenterets Dormakaba-oppkjøp.

– Ingen kan beskylde oss for å ligge på latsiden. De to siste månedene har vært superhektiske, sier konserndirektør Ståle Raa.

– Jeg er ganske stolt over hva organisasjonen har gjort og fått til på denne relativt korte tiden. Vi har forhandlet frem og fått signert cirka 80 nyansettelser, rekruttert ledere til alle nye lokalavdelinger og skaffet lokaler til hver og en av dem. Vi har sørget for at infrastrukturen med data og IT skal fungere – for alle legger han til, og supplerer ytterligere:

– Her snakker vi anskaffelser av PC’er, telefoner, printere og koblinger til server, samt etablering av e-postadresser og oppkobling av ulike forretningssystemer – ja, alt som vi som jobber på kontor tar som en selvfølge at skal fungere. Og alt ser nå til å virke som det skal!

Med oppkjøpet vil Låssenteret ha 26 lokalavdelinger og 300 ansatte rundt i hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

– Samtidig som vi vokser mye, skal vi passe på å beholde lønnsomheten i selskapet, sier Ståle Raa.

Fjorårets resultat ble 27 millioner kroner av en omsetning på 330 millioner kroner. I år forventes det at omsetningen vil runde godt og vel 450 millioner kroner.

– Det er viktig å holde fast i grunntanken for Låssenteret. Hver avdeling skal leve sitt eget liv og selv ha ansvar for drift og resultater. Kun på den måten viderefører vi Låssenteret sitt DNA. Vi er og skal være en låsesmedvirksomhet hvor alle ansatte skal ha ansvar for egen jobb og hverdag. Det er kun ved lokale og personlige initiativ vi klarer å bevise at vi fortsatt drives av denne grunntanken, sier Ståle Raa.

Powered by Labrador CMS