– Vi er veldig godt fornøyde med den jobben Securitas har gjort for oss i mange år, og ser frem til å samarbeide med dem også de neste årene, sier administrerende direktør Jafar Altememy i Viken Kollektivterminaler FKF.

Fortsetter med samme leverandør

Viken Kollektivterminaler FKF fortsetter med samme sikkerhetsselskap når de skal kjøpe vektertjenester. Avtalen som snart signeres har en verdi på cirka 90 millioner kroner over fire år.

Publisert

Kontrakten tildeles Securitas. Den omfatter primært oppgaver for Viken kollektivterminaler FKF, men også for de to private selskapene Sameiet Galleriet AS og Galleriet Parkering AS. Begge de sistnevnte er fysisk knyttet til Oslo Bussterminal.

I tillegg til disse tre anleggene, skal Securitas også ivareta sikkerheten ved Lillestrøm Bussterminal, Nesoddtangen Terminal og Sandvika Bussterminal. Securitas har samtidig en opsjon på leveranse av vektertjenester ved andre bussterminaler/knutepunkter i Viken fylke når det oppstår behov.

Avtalen gjelder for to år, med mulighet for forlengelse på ett pluss ett år. Antatt årlig verdi er 22,5 millioner kroner.

Vektertjenesten omfatter blant annet stasjonært vakthold, områdevakthold, adgangskontroll og overvåking fra vaktsentral, samt låserunder og annet sikkerhetsarbeid.

13 leverandører viste interesse for anbudskonkurransen, men bare Securitas og Nokas leverte inn tilbud.

– Tilbyderne ble vektet 60 prosent på kvalitet og 40 prosent på pris. Både Nokas og Securitas oppnådde full score på kriteriet kvalitet. Begge hadde svært gode besvarelser på samtlige underpunkter i kvalitetsevalueringen, sier administrerende direktør Jafar Altememy i Viken Kollektivterminaler FKF.

Securitas leverte noe lavere på pris enn konkurrenten, og ble derfor valgt.

– Fra kvalitetsevalueringen ønsker vi å trekke frem at Securitas leverte en svært god besvarelse. De beskrev generelt gode løsninger. Sikkerheten for våre reisende har høyeste prioritet, og vi er trygge på at Securitas vil ivareta dette på beste måte, legger Altememy til.

Karensperioden for tildelingen varer til og med 8. juni. Dersom alle er enige i tildelingen på dette tidspunktet, kan vi signere avtale med Securitas.

Markedssjef Eldrid Odden Otterlei i Securitas sier dette om tildelingen:

– Det er alltid hyggelig å være innstilt etter anbudskonkurranser. Det er satt en ti-dagers karensperiode på denne innstillingen og vi kommenterer gjerne etter at tildeling er gjennomført.

Powered by Labrador CMS