Nestleder Rune Braastad i Norsk Sikkerhetsforening gleder seg over at nytt tidspunkt for den korona-utsatte Sikkerhetskonferansen nå er spikret .

– Ny dato for korona-utsatt konferanse

Norsk Sikkerhetsforening har bestemt når den korona-utsatte Sikkerhetskonferansen skal avvikles. Nesten alle de opprinnelige foredragsholderne har allerede fornyet engasjementet sitt.

Publisert

– Vi er inne i en spesiell tid der alt vi tar for gitt fullstendig er snudd på hodet. Vi håper du

og din familie holder dere friske i disse korona-tider.

Det sier nestleder Rune Braastad. Sammen med resten av styret i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif) har han klart å spikre ny dato for Sikkerhetskonferansen som i utgangspunktet skulle arrangeres i mai.

Som Aktuell Sikkerhet skrev sist uke, ble den som følge av korona-krisen utsatt. Nå er det avgjort at nytt tidspunkt blir 18. til 20. november – forutsatt at smittefaren ikke krever ytterligere utsettelse.

Sikkerhetskonferansen arrangeres om bord på DFDS-båten mellom Oslo og København. Første del foregår i Oslo havn, mens resten gjennomføres på overfarten til og fra København. Det er også arrangementer på land i København i de timene båten ligger til kai der.

– Vi har jobbet intenst med DFDS og foredragsholderne for å finne en ny dato for Sikkerhetskonferansen 2020. Av sikkerhetshensyn har vi lagt konferansen på slutten av året i håp om at situasjonen har normalisert seg og vi igjen kan samles om sikkerhetsfaglige temaer, sier Braastad.

Ni av 12 foredragsholdere, samt konferansier Per Henrik Stenstrøm, har allerede bekreftet sin deltakelse.

– Vi avventer svar fra de øvrige, men lover uansett et komplett program med tilsvarende temaer som tidligere annonsert – eller eventuelt med andre aktuelle fagområder innen sikkerhet, sier Rune Braastad.

Powered by Labrador CMS