Direktør for sikkerhetsrådgiving i HRP, Carl Axel Hagen, får med seg Sean Armana (t.h.) som direktør for Informasjon og Cybersikkerhet.
Direktør for sikkerhetsrådgiving i HRP, Carl Axel Hagen, får med seg Sean Armana (t.h.) som direktør for Informasjon og Cybersikkerhet.

Armana til HRP

Sean Armana kommer til HRP som direktør for deres satsing på informasjons- og cybersikkerhet. Han jobber i dag i TietoEvry hvor han har vært country manager for cyber security service.

Publisert

HR Prosjekt AS (HRP) satser stort på både fysisk og digital sikkerhet. Leder for denne satsingen er Carl-Axel Hagen som kom til selskapet fra Norges Bank tidligere i år. Etter den tid er flere hentet inn til HRP, senest Sean Armana.

Sean Armana har 20 års erfaring med informasjons- og cybersikkerhet fra blant andre Forsvaret, Hewlett Packard og Sopra Steria.

Om årene som kommer, sier han følgende:

– Vi vil se at kompleksiteten i utviklingen av smarte bygg, og samfunnet generelt, øker betraktelig. Vi får en utvikling der data blir like viktig som strøm, varme og vann. Vår oppgave er å beskytte dataene tilstrekkelig mot angrep både fra internett og ikke minst angrep fra innsiden. Datasikkerhet vil bli like viktig og naturlig å tenke på som fysisk sikring i et moderne bygg, noe som gir eierne mulighet for å ta gode datadrevne valg.

Han begynner ved årsskiftet, og får da muligheten til å være med på oppbyggingen av noe nytt innenfor et fagfelt han brenner for.

– Dette er en veldig spennende og motiverende utfordring. I HRP får jeg ekstremt kompetente kolleger. Det å kunne få lov til å jobbe helhetlig med en satsing på sikkerhet innenfor nisjen til HRP – det er det ikke mange som får muligheten til, sier Sean Armana.

Powered by Labrador CMS